Інструменти доступності

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
Пт: 8:00 - 16:00
+38 068 457 92 90

телефон

вул. Центральна, 37
с. Великі Лучки, 89625

gerb ukraine

У К Р А Ї Н А

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

голови Великолучківської сільської ради

Мукачівського району

Закарпатської області

29/01/2021 p.                                      Великі Лучки                                                    № 9 .

Про стан військового обліку призовників та військовозобов’язаних на підприємствах, установах та організаціях, у виконавчих органах сільських рад за 2020 рік та завдання щодо його поліпшення у 2021 році

Відповідно до статей 6, 13 і 27 Закону України „Про місцеві державні адміністрації”, статті 33 Закону України „Про військовий обов’язок і військову службу”, постанови Кабінету Міністрів України від 7 грудня 2016 року № 921 „Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних”, розглянувши інформацію Мукачівського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки про стан військового обліку призовників і військовозобов’язаних на підприємствах, установах та організаціях, виконавчих комітетах сільських, селищних рад за 2020 рік, з метою належного приведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних на підприємствах, установах та організаціях, виконавчих комітетах сільських, селищних рад:

1. Затвердити план звіряння облікових даних призовників і військовозобов’язаних виконавчих органах сільських рад з даними Мукачівського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки , що додається.

2. Затвердити план перевірок стану військового обліку призовників і військовозобов’язаних, виконавчих органах сільських рад , що додається.

3. Для якісного проведення перевірок військового обліку призовників і військовозобов’язаних у виконавчих органах сільських рад створити комісію, у складі згідно , що додається.

4. Затвердити перелік заходів щодо поліпшення стану військового обліку у 2021 році на території Великолучківської сільської об’єднаної територіальної громади Мукачівського району, що додається.

5. Затвердити завдання з методичного забезпечення військового обліку та підвищення кваліфікації посадових осіб, відповідальних за організацію та ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних, забезпечення функціонування військового обліку на території Великолучківської сільської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік, що додається.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Голова Великолучківської сільської територіальної громади                                                                                            В.Коштура

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови

Великолучківської сільської ради

___________________

 

 

 

План

перевірок стану військового обліку в виконавчих органах сільських рад на 2021 рік

№ пп

Назва сільської

(селищної) ради

січень

лютий

березень

квітень

травень

червень

липень

серпень

вересень

жовтень

листопад

грудень

1

Великі Лучки

       

25

    

2

Зняцьово

       

25

    

3

Ракошино

       

25

    

4

Кальник

       

25

    

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови

Великолучківської сільської ради

___________________

 

План

звіряння облікових даних призовників і військовозобов’язаних виконавчих органів сільських рад з обліковими даними Мукачівського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки на 2021 рік

№ пп

Назва сільської

(селищної) ради

січень

лютий

березень

квітень

травень

червень

липень

серпень

вересень

жовтень

листопад

грудень

1

Великі Лучки

      

26

     

2

Зняцьово

       

2

    

3

Ракошино

       

9

    

4

Кальник

       

16

    

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови

Великолучківської сільської ради

___________________

СКЛАД

комісії з перевірки військового обліку призовників і військовозобов’язаних

Великолучківської сільської об’єднаної територіальної громади Мукачівського району

Голова комісії

ТОЮНДА

Олександр Сергійович

начальник відділення офіцерів запасу та кадрів Мукачівського ОМТЦК та СП

( за згодою)

Заступник голови комісії

ГОДИНА

Ігор Михайлович Заступник військового комісара- начальник відділення рекрутингу Мукачівського ОМТЦК та СП

Члени комісії

БАЛАКАЄВ

Олександр Михайлович

Представники

ОМТЦК та СП

(за згодою)

начальник відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдат запасу Мукачівського ОМТЦК та СП

( за згодою)

Голова Великолучківської

територіальної громади В.Коштура

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови

Великолучківської сільської ради

___________________

Перелік

заходів щодо поліпшення стану військового обліку у 2021 році

на території Великолучківської об’єднаної територіальної громади Мукачівського району

1. Рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій на території Великолучківської сільської об’єднаної територіальної громади незалежно від підпорядкування і форм власності у 2021 році:

здійснювати персональний облік військовозобов’язаних та призовників за місцем їх роботи або навчання відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 7 грудня 2016 року № 921 „Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних”;

інформувати Мукачівський ОМТЦК та СП про призначення, переміщення і звільнення працівників, які виконують обов’язки щодо ведення обліку військовозобов’язаних і призовників, а також щодо бронювання військовозобов’язаних за підприємствами, установами і організаціями.

2. Виконавчим органам сільських рад:

здійснювати реєстрацію (зняття з реєстрації) місця проживання призовників і військовозобов’язаних лише в разі наявності в їх військово-облікових документах позначок Мукачівського ОМТЦК та СП про зняття з військового обліку або перебування на військовому обліку за місцем проживання;

надсилати щомісяця до 5 числа до Мукачівського ОМТЦК та СП повідомлення про реєстрацію (зняття з реєстрації) місця проживання призовників і військовозобов’язаних;

повідомляти про місце перебування зареєстрованих призовників і військовозобов’язаних на запит Мукачівського ОМТЦК та СП;

надавати Мукачівському ОМТЦК та СП допомогу у прийнятті призовників і військовозобов’язаних на військовий облік, здійснення контролю за виконанням ними правил військового обліку та виявлення призовників і військовозобов’язаних, які порушують зазначені правила. Повідомлення про виявлення таких осіб надсилати до територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

6. Пропонувати Мукачівському ОМТЦК та СП:

інформувати щороку до 15 січня Великолучківську сільську об’єднану територіальну громаду та вносити на розгляд пропозиції щодо поліпшення стану військового обліку на відповідній території;

згідно з затвердженим планом перевірок стану військового обліку призовників і військовозобов’язаних на підприємствах, установах та організаціях, виконавчих органах сільських рад, здійснювати контроль за станом військового обліку.

7. Голові комісії за результатами перевірок військового обліку призовників і військовозобов’язаних на підприємствах, установах та організаціях, виконавчих органах сільських рад інформувати голову Великолучківської сільської об’єднаної територіальної громади до 10 січня 2022 року.

© Copyright 2024 Великолучківська СТГ. Всі права застережено.

Search